Fasadmålning & utvändig målning

Fasadmålning
Att en fasad blir skadad förr eller senare är oundvikligt då den utsätts för vädrets makter. Gassande sol, snö, regn och blåst sliter på fasaden och gör att den kan behöva målas om. Fasadmålning handlar inte bara om att få ett vackert yttre på huset eller byggnaden. Det handlar lika mycket om att ha ett effektivt skydd på sitt hus. Det gäller framför allt träfasader, men även stenhus kan flagna färg efter några år och behöva målas om.

Fasadmålning av hög kvalité

Att måla om en fasad kräver både teoretiska och praktiska kunskaper och det tar tid. När du anlitar oss väljer våra erfarna målare rätt material och metoder för varje enskilt objekt. Samtidigt får du tid över till annat när vi tar hand om målerijobbet. Vi säkerställer att du får arbetet utfört på ett sätt som gör att du kan njuta av en fräsch fasad under lång tid, allt från det viktiga underarbetet till själva fasadmålningen.

Anlita oss för att utföra din fasadmålning

Om du behöver hjälp med en fasadmålning i Umeå kommun finns det många goda orsaker att höra av sig till oss. Några starka skäl att anlita oss:

  • Vi har lång erfarenhet och kan utföra måleriarbetet snabbt och professionellt.
  • Du slipper själv lägga tid och energi på målningen av fasaden och kan fokusera på annat.
  • Vi har rätt kunskap för att välja rätt material och utföra såväl grundarbete som målning på bästa sätt. Det gör att du får ett hållbart resultat.

Offert för fasadmålning i Umeå

Funderar du på att måla om din villa, stuga eller fastighet? Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert.

Kontakt

Rot-avdrag för målning