Måleri i Umeå

Välkommen till E.Rosenqvist Måleri AB

Vi är en fullfjädrad målerifirma belägen i Umeå. Med professionalism, lång erfarenhet och hög service utför vi alla typer av arbeten inom måleri, stort som smått. Rosenqvist Måleri hjälper dig med allt från att tapetsera en ny fondvägg i sovrummet & ommålning av väggar till måleri och tapetsering av nyproduktioner och större renoveringar. Vi arbetar mot både privatpersoner och företag och vi tar oss ann uppdrag i bland annat Umeå, Vännäsby, Holmsund och Sävar med omenjd i Västerbotten.

Ett måleri i Umeå som älskar färgmåleri umeå

Oavsett orsak för en ommålning så är det garanterat något som förnyar och fräschar upp i din omgivning. En ommålning är ju inte bara något du behöver göra på grund av slitage på väggar och fasad utan även något att göra om du vill ha lite förändring. Tänk vilken stor del av din bostad som utgörs av väggar och golv. Man skulle kunna säga att färgen på väggarna och golvet i ditt hem är basen för inredningen och kan därför anses som den viktigaste delen av inredningen. Vi på Rosenqvist Måleri är målare som älskar färg och vill gärna hjälpa dig att förverkliga dina färgglada visioner.

Kostnadsfritt offertförslag med hembesök

Rosenqvist Måleri kommer gärna hem till dig för ett kostnadsfritt offertförslag Är du osäker på hur du vill ha det? Vi hjälper dig gärna och diskuterar vad som skulle kunna passa för just dig. Vi har lång erfarenhet och kan komma med lösningsförslag utefter dina önskemål på hur den perfekta färgläggningen av ditt hem ska se ut.

Vi sätter färg på Umeå med omnejd

Behöver du hjälp med ett måleriarbete? Vi har målat för både privatpersoner och företag så som fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar.
Kontakta oss på Rosenqvist måleri genom att fylla i kontaktformuläret här till höger eller ring på 0702-34 30 52.

Rot-avdrag för målning

Kontakt