Målare i Umeå – Upptäck Våra Nyskapande Målare

Vi på Rosenqvist Måleri är målare i Umeå som målar om husfader, arbetar med utvändiga och invändiga målningsarbeten och tapetserar om som skapar möjligheten till hemtrivsel och inspiration till ett pris som inte slukar plånboken. Våra tjänster innefattar även golvmålning, garagemålning, trapphusmålning och övriga målerijobb. Om du söker efter ett måleri i Umeå har du hittat rätt hos oss på Rosenqvist Måleri med en av marknadens mest slående kostnadsförslag.

Vi är målare från Umeå som varit med i branschen sedan 2006 och fått måleriuppdrag från privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag med riktigt bra resultat. Vi målar om i Umeå, Vännäsby, Holmsund, Sävar med omenjd i hela Västerbotten.

Tapestsering

Behöver du en tapetsör i Umeå? Kanske är du sugen på att snygga till bostaden med ett par fräscha färger och mönster? Våra målare vet hur man utför ett tapetseringsjobb med bravur på ett yrkeskunnigt sätt som höjer värdet på din bostad. Vi tapetserar om lägenheter, villor och arbetsplatser till bra priser där du som kund gärna får vara delaktig i motiven. Vi erbjuder ett brett sortiment av tapeter från olika färghandlar för att du ska hitta något som passar just dig.

Intresserad av en målning?

Vi använder oss av både traditionell och nyskapande teknik. Under årens lopp har vi skaffat oss en gedigen erfarenhet och tack vare detta många nöjda kunder som återkommande anlitar oss när de behöver målare.

Kontakta oss på Rosenqvist måleri genom att fylla i kontaktformuläret här till höger eller ring på 0702-34 30 52.

Rot-avdrag för målning

Kontakt