Måleriarbete inomhus

MåleriarbeteInvändig målning i Umeå

Behöver du hjälp med inomhusmålning? Vi hjälper dig att sätta färg på exempelvis väggar och tak oavsett om det rör sig om måleri av nyproduktion eller en målerirenovering. Målning av snickerier, tak, trappor, fönster och ytbehandlingar är exempel på arbeten som vi tar oss an. Vi garanterar en invändig målning utförd med stor noggrannhet för att du ska få det bästa resultatet.

Måleri nyproduktion

Kontakta oss gärna för en offert för måleri vid nyproduktion av bostadshus, kontor eller andra fastigheter. Utöver målning inomhus kan vi även hjälpa till med utomhusmåleri. En komplett målarfirma som sätter dina önskemål i fokus.

Måleri renovering

En målerirenovering är ett smidigt sätt att förnya ditt hem. Vi arbetar så effektivt som möjligt för att du ska uppleva så få störningsmoment som möjligt under renoveringen och att du så snart som möjligt ska få ditt/dina nyrenoverade rum. Berätta för oss om dina idéer så hjälper vi dig att realisera dem.

Offert gällande måleriarbete inomhus

Vi kommer gärna ut till er för att ge er ett kostnadsförslag. Det gör vi utan kostnad. Använd gärna formuläret nedan så återkommer vi till er.

Kontakt

Rot-avdrag för målning